Horseteam Ketola

 

Tavaroiden myynti,osto,vaihto ja arviointi

Varaston vuokraus

Hevospalvelut

Otamme myyntiin lähes kaikenlaista tavaraa henkseleistä helikopteriin.Tavaran vastaanotto toimipisteessämme ennakkoon sovittuna aikana.

Prosenttimyynti, toteutuneesta hinnasta peritään 25 %:n myyntiprovisio.Isommista eristä ja arvokkaimmista tavaroista prosenttiosuus katsotaan tapauskohtaisesti. Tilitämme sinulle siis vähintään 75 % toteutuneesta kauppahinnasta. Prosenttiosuus sisältää tavaroiden myyntikuntoon lajittelun,kevyen puhdistuksen,ei kuitenkaan korjauksia,jos ei erikseen sovittuna.Sähkö-ja moottorikäyttöisten tuotteiden testaus ja toimivuuden takaus kuuluvat tuotteen omistajan tehtäviin,jos ei erikseen sovittu.Myymme vain toimivia laitteita.Tämä koskee sekä meidän huutokauppaan tuotuja tavaroita,-että kokonaan asiakkaan luona järjestettävää huutokauppaa. Haettavista tavaroista tilityksestä vähennetään kulukorvaus, kilometrien mukaan 0,30 eur/km.Horseteamketola pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä myyntiin tarjottavat tuotteet.Esimerkiksi huonekaluista ja kirjoista otamme myyntiin vain harvinaisemmat ja vanhemmat tuotteet.Vaatteista taasen yleensä vain uudet tuotteet.Myytäviksi tarkoitetut tuotteet on tuotava huutokauppapaikalle viimeistään 2 viikkoa ennen huutokauppaa.

Huutokaupan jälkeen toimitamme myyntierittelyn, josta selviää myyntihinta ja tilitettävä summa. Suoritamme tilityksen asiakkaan ilmoittamalle tilille kahden viikon kuluessa huutokauppapäivästä tai voit noutaa tilityksen toimipisteestämme etukäteen sovittuna aikana.

Myymättä jäänet tavarat tulee noutaa viikon kuluessa huutokauppapäivästä, mikäli tuotteita ei ole noudettu, katsotaan tuotteet jääneeksi huutokauppakamarin omistukseen, mikäli toisin ei ole erikseen sovittu.

Huutamattomista kohteista veloitamme 5 euroa/kohde.Lisäksi jos tuotteita ei noudeta,mahdollinen jätemaksu peritään.

Jos tulemme teille ainoastaan meklaamaan tavaranne,on palkkio 10 % myyntihinnasta.Tarvittaessa järjestämme myös henkilökuntaa huutokauppoihin.

Voimme myös ostaa tuotteesi,kerro meille,mistä haluat luopua,niin me teemme tarjouksen sinulle ja arviointi on ilmainen.Ostamme vain ehjiä tuotteita.

Horseteam Ketola
Kauko Ketola
Köyliöntie 745
32800 KOKEMÄKI
040 - 7184 503
kauko [at] horseteamketola.com
http://www.facebook.com/horseteamketola

Y-tunnus 1570130-1